
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de vino blanco
- 600 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 900 g
- Kalorie
- 3911 kcal / 16363 kJ
- Protein
- 49.4 g
- Tuk
- 183.6 g
- Sacharidy
- 472.7 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Sodík
- 2350.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de bonito
1hod. 20min
Masa para empanada con levadura
1hod. 20min
Masa quebrada
5min
Masa básica de pizza
1hod.
Brioche
8hod.
Baguette
3hod. 45min
Hojaldre rápido
2hod.
Pan rústico
2hod.
Bizcocho de yogur
1hod. 40min
Bizcocho de limón
2hod.
Empanada gallega de manzana
3hod. 45min
Pan básico
3hod. 45min