Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de vino blanco
- 600 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de sal
- aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 900 g
- Kalorie
- 16363 kJ / 3911 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 472.7 g
- Tuk
- 183.6 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 2350.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre rápido
2 Std.
Masa quebrada
5 Min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Masa para empanada con levadura
1h 20 phút
Masa básica de pizza
1h
Brioche
8 godz.
Baguette
3h 45min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de bonito
1h 20 phút
Empanadillas de Lorca
2 Std.
Pan básico
3h 45min