Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 1 yema de huevo ligeramente batida para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.88 g
Alternativní recepty
Roscón de Reyes
4 godz.
Masa para empanadillas
1h 40min
Masa quebrada
5 min
Baguette
3h 45 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Pan de leche
2h 20min
Pan rústico
2 godz.
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Caracolas de canela
2 godz.
Suizos
2 godz. 30 min
Pan básico
3h 45 min