
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 1 yema de huevo ligeramente batida para pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 0.88 g
Alternativní recepty
Masa para empanada con levadura
1hod. 20min
Masa para empanadillas
1hod. 40min
Masa quebrada
5min
Baguette
3hod. 45min
Hojaldre rápido
2hod.
Pan de leche
2hod. 20min
Pan rústico
2hod.
Bizcocho de manzana
1hod.
Croissant de masa brioche hojaldrada
6hod. 40min
Suizos
2hod. 30min
Pan básico
3hod. 45min
Roscón de Reyes
4hod.