Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá

Minirelámpagos de chocolate con nata de maracuyá

3.3 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
70 unidades

Suroviny

Masa choux
  • de harina de repostería
    140 g
  • de cacao puro en polvo
    20 g
  • de agua
    120 g
  • de leche
    130 g
  • de mantequilla en trozos
    100 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • huevos
    4
Nata montada de maracuyá
  • hojas de gelatina
    2
  • de nata (35% de grasa) muy fría
    300 g
  • de zumo de limón
    30 g
  • de azúcar
    80 g
  • de pulpa de maracuyá congelada previamente descongelada
    150 g
Cobertura de chocolate
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
  • de agua
    50 g
  • de mantequilla
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 unidad

Kalorie 61 kcal / 256 kJ
Protein 1 g
Tuk 4.5 g
Sacharidy 4.3 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 19 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...