Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 30 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Almíbar básico
10 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Canutillos de crema
3 Std.
Crema pastelera
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Masa choux
2 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min.
Tarta San Marcos
4 Std.