
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 5 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo ½ cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema de relleno
- 300 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 30 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 197 kcal / 824 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Almíbar básico
10min
Crema pastelera
10min
Masa choux
2hod.
Bizcocho genovés
1hod. 50min
Profiteroles
2hod.
Tronco de Navidad
8hod. 30min
Tronco de Navidad con praliné
2hod. 20min
Tarta San Marcos
4hod.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25hod. 40min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2hod. 35min