Zařízení & příslušenství
Sous-vide Steak
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
-
New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish2 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
701 mg
Protein
50 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min