Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
- 2 tsp extra virgin olive oil
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, crushed
- 4 sprigs thyme, plus extra to garnish
- 2 sprigs rosemary, plus extra to garnish
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp unsalted butter
- steak sauce, type A.1. Sauce®, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1703 kJ / 407 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 701 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min