Zařízení & příslušenství
Sous-vide Steak
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
2 portions
Suroviny
-
New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
garlic cloves crushed2
-
thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish2 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
701 mg
Protein
50 g
Kalorie
1703 kJ /
407 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2hod.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1hod.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min.
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min.
Mixed Mushroom Sauté
30min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2hod. 25min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.