Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 96.7 g
- Nasycený tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 730.7 mg
Alternativní recepty
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Korean Beef Sauté
1h 25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Shrimp Sauté
25 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min