Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
½
oz oil
nebo ½ oz extra virgin olive oil -
6
oz yellow onions, cut in wedges
nebo 6 oz red onions, cut in wedges - 4 ½ - 5 oz carrots, sliced (½ in. rounds)
- 2 ½ - 3 oz celery sticks, sliced (½ in.)
- Nutriční hodnoty
- na 14 oz
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 171 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Sautéing 10.5 oz Onions
Žádné hodnocení
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min