Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 2028 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basic Basmati Rice
35 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Fish Carnitas
20 min
Shredded Jerk Chicken
1j 55 menit
Mayonnaise (3 Minute)
10 min