Florentine Meatballs and Linguine

Florentine Meatballs and Linguine

4.7 78 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
6 portions

Suroviny

Florentine Meatballs
  • fresh parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh baby spinach de-stemmed
    5 oz
  • garlic cloves divided
    4
  • milk
    2 oz
  • onion powder
    1 tbsp
  • oregano fresh or dried
    1 tsp
  • ground beef crumbled
    16 oz
  • grated Parmesan cheese
    1 oz
  • large egg
    1
  • bread crumbs
    3 oz
  • salt
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    3 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
Pasta and Sauce
  • canned crushed tomatoes
    30 oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • fresh basil leaves torn, divided
    8 - 10
  • water
    43 oz
  • spinach linguine, dried
    12 oz
    12 oz linguine, dried
  • Parmesan cheese shaved, to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 589 kcal / 2464 kJ
Protein 21 g
Tuk 30 g
Sacharidy 60 g
Vláknina 6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...