Zařízení & příslušenství
Florentine Meatballs and Linguine
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
Florentine Meatballs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
garlic cloves divided4
-
milk2 oz
-
onion powder1 tbsp
-
oregano fresh or dried1 tsp
-
ground beef crumbled16 oz
-
grated Parmesan cheese1 oz
-
large egg1
-
bread crumbs3 oz
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
yellow onions in pieces3 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
Pasta and Sauce
-
canned crushed tomatoes30 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves torn, divided8 - 10
-
water43 oz
-
12 oz linguine, driedspinach linguine, dried12 oz
-
Parmesan cheese shaved, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2464 kJ /
589 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Painted Green
14 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Dirty Rice
1 godz. 5 min