
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de queso parmesano cubos
- 500 g de agua
- 500 g de papa, harinosa pelada y en trozos (4 cm)
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- harina de trigo para espolvorear
Relleno
- 2 - 3 dientes de ajo pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas pimienta de cayena molida
- 100 g de pan molido
- 10 - 12 filetes de anchoa en aceite escurridos, en trozos (1 cm)
- 125 g de mozzarella en cubos (1 cm)
Salsa de tomate
- 100 g de poro en trozos (2-3 cm)
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de jitomate triturado
- 1 - 2 pizcas de azúcar
- 1 cdita de sal fina
- 1 - 2 ramitas de albahaca sólo las hojas y un poco más para decorar
- agua la necesaria para hervir
- 2 - 3 cditas de sal fina o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 884 kcal / 3701 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 105 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa Aurora (Bechamel con jitomate) TM6
15min
Salsa blanca italiana
20min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7hod. 30min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Falafel
1hod. 30min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Žádné hodnocení
Cholent TM6
5hod.
Licuado para el sistema inmunológico
5min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Puré de papa y poro
40min
Ravioles a la napolitana
50min
Risotto con calabacita y tocino
35min