Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de queso parmesano, cubos
- 500 g de agua
- 500 g de papa, harinosa, pelada y en trozos (4 cm)
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- harina de trigo, para espolvorear
Relleno
- 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pizcas pimienta de cayena molida
- 100 g de pan molido
- 10 - 12 filetes de anchoa en aceite, escurridos, en trozos (1 cm)
- 125 g de mozzarella, en cubos (1 cm)
Salsa de tomate
- 100 g de poro, en trozos (2-3 cm)
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de jitomate triturado
- 1 - 2 pizcas de azúcar
- 1 cdita de sal fina
- 1 - 2 ramitas de albahaca, sólo las hojas y un poco más para decorar
- agua, la necesaria para hervir
- 2 - 3 cditas de sal fina, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Gnocchis de papa
50min
Puré de papa y poro
40 Min
Bollos brasileños de queso
40 Min
Crepas Suzette
1h 15min
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
3h
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Crema batida
10 min
Soufflé de queso rápido
45 min
Crema batida rápida
5 Min
Crema batida insuperable
30 min