Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
TM6

Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6

4.4 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 4 filetes de sirloin de res, (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
  • 1 cdita de sal de grano, o al gusto
  • ¾ cdita pimienta negra molida, o al gusto
  • 4 ramitas de tomillo fresco
  • agua, para sumergir las bolsas
  • 1400 g de agua (aprox.), asegúrese que la bolsa esté completamente sumergida
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
    nebo 30 g de vinagre blanco
  • 50 g de echalot
  • 1 - 2 ramitas de estragón fresco, solamente las hojas
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cda de vinagre de vino blanco
  • 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
  • 4 yemas de huevo
  • 1 cdita de sal, o al gusto

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
4835.1 kJ / 1155.6 kcal
Protein
70.9 g
Sacharidy
4.5 g
Tuk
92.9 g
Nasycený tuk
46.8 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
1254.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty