Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filetes de sirloin de res, (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- 1 cdita de sal de grano, o al gusto
- ¾ cdita pimienta negra molida, o al gusto
- 4 ramitas de tomillo fresco
- agua, para sumergir las bolsas
- 1400 g de agua (aprox.), asegúrese que la bolsa esté completamente sumergida
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 50 g de echalot
- 1 - 2 ramitas de estragón fresco, solamente las hojas
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cda de vinagre de vino blanco
- 200 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 4835.1 kJ / 1155.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 92.9 g
- Nasycený tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1254.1 mg
Alternativní recepty
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Stroganoff de res TM6
1h
Pescado a la talla
40 min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 min
Salmón teriyaki Al vacío
1 godz. 20 min
Sal roja
5min
Sal de comino
5min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2u. 5min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 min
Paté de salmón ahumado
1 godz. 10 min
Sándwich de filete de res
2h 30min
Pulpo con soya y mantequilla
1h 40min