Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 20 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de jamaica
50 min
Adobo básico
30 min
Agua de avena sin lácteos
10 Min
Crema de cilantro
30 min
Galletas navideñas de especias y semillas
45 min
Pollo con mole verde
1 Std.
Agua de Horchata
10 Min
El mejor pavo navideño
4 godz. 40 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de elote
25 min
Dulce de camote
1 Std. 15 Min
Atole de café de la olla
25 min