Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
TM6 TM5 TM31

Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

4.4 (8 hodnocení)

Suroviny

Esponjado de guanábana

  • aceite vegetal, el necesario para engrasar
  • 300 g de guanábana, solo la pulpa
  • 120 g de azúcar
  • 10 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 80 g de agua
  • 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
  • 1 ½ sobres de grenetina en polvo

Salsa de zarzamoras<br>

  • 250 g de zarzamoras frescas
  • 80 g de piloncillo molido

Nutriční hodnoty
na 10 porciones
Kalorie
4460 kJ / 1062 kcal
Protein
21 g
Sacharidy
247 g
Tuk
5 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
20 g
Sodík
197 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty