Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

4.4 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod.
10 porciones

Suroviny

Esponjado de guanábana
  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • de guanábana solo la pulpa sin semillas
    300 g
  • de azúcar
    120 g
  • de jugo de limón, recién exprimido
    10 g
  • de agua
    80 g
  • claras de huevo (aprox. 90 g)
    3
  • de grenetina en polvo
    1 ½ sobres
Salsa de zarzamoras<br>
  • de zarzamoras frescas
    250 g
  • de piloncillo molido
    80 g

Nutriční hodnoty na 10 porciones

Kalorie 1062 kcal / 4460 kJ
Protein 21 g
Tuk 5 g
Sacharidy 247 g
Vláknina 20 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 197 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...