![Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c791470e-c973-4425-aa3d-7feedb716e39/Derivates/6fdf02f3-7824-49c6-aa7b-59eaf0be244f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 20 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan aliñado
50min
Mousse de mango
15 Min
Arroz Navideño
40min
Torta de elote con queso
40min
Coctel de chile serrano y mezcal
5min
Mousse de mamey
2h
Almojábanas
50min
Agua de guanábana
15 Min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min
Dulce de tapioca
1h
Chocolate santafereño
10 min
Nieve de guanábana y mango
5hod.