
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponjado de guanábana
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 300 g de guanábana, solo la pulpa
- 120 g de azúcar
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 80 g de agua
- 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
- 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
- 250 g de zarzamoras frescas
- 80 g de piloncillo molido
- Nutriční hodnoty
- na 10 porciones
- Kalorie
- 4460 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 247 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 20 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Desayuno en cama: Jugo, fruta y huevos benedictinos TM6
1hod.
Rub de hierbas finas
5min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1hod. 15min
Sabayón de fresa y frutos rojos
15min
Gelatina de mango
15min
Helado de coco y té verde
5hod. 20min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM5
2hod. 5min
Almojábanas
50min
Queso relleno yucateco
3hod.
Volteado de piña
1hod. 30min
Camarones al ajillo
35min
Costillas de cerdo agridulces
40min