Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras

4.4 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
10 porciones

Suroviny

Esponjado de guanábana
  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • 300 g de guanábana solo la pulpa sin semillas
  • 120 g de azúcar
  • 10 g de jugo de limón, recién exprimido
  • 80 g de agua
  • 3 claras de huevo (aprox. 90 g)
  • 1 ½ sobres de grenetina en polvo
Salsa de zarzamoras<br>
  • 250 g de zarzamoras frescas
  • 80 g de piloncillo molido

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 10 porciones

Sodík 197 mg
Protein 21 g
Kalorie 4460 kJ / 1062 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 20 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 247 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...