
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 80 g di cipolle
- 1 spicchio di aglio
- 190 g di barbabietole crude pelate, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 400 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
Saltimbocca
- 8 scaloppine di vitello (ad es. noce, circa 50 g l’una)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di salvia fresca (circa 20 g), 8 foglioline di salvia lavate e asciugate
- 4 fette di prosciutto crudo (circa 50 g), tagliate a metà
- 2 cucchiai rasi di burro chiarificato
Finitura
- 200 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 664 kcal / 2771 kJ
- Protein
- 32.6 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 57 g
Alternativní recepty
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Žádné hodnocení
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Curry di pesce kerala
30min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Piatto colorato di verdure
45min
Birchermüesli
1hod. 10min
Zuppa di zucca
35min
Manzo al tamarindo con riso
8hod. 10min
French Dressing
15min
Salsa french dressing
20min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Zuppa di arance e zucca
35min