Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 80 g di cipolle
- 1 spicchio di aglio
- 190 g di barbabietole crude, pelate, a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di riso per risotto (cottura: 20 minuti)
- 100 g di vino rosso
- 400 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
Saltimbocca
- 8 scaloppine di vitello (ad es. noce, circa 50 g l’una)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di salvia fresca (circa 20 g), 8 foglioline di salvia lavate e asciugate
- 4 fette di prosciutto crudo (circa 50 g), tagliate a metà
- 2 cucchiai rasi di burro chiarificato
Finitura
- 200 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2771 kJ / 664 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Purè di patate
45 min
Crêpe
1h 15min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3小时 15 分钟
Vellutata di peperoni
20 min
Torta di Linz
Žádné hodnocení
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Focaccia con pomodori
40 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Vellutata di pomodoro
10min
Muffin con carote e noci
45 min
Zuppa di zucca
35 min