Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Ratatuy
40 min
Haşlanmış Makarna
25 min
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min