Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min