Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 ½ diş sarımsak
- 45 g zeytinyağı
-
300
g domates, küçük parçalara bölünmüş
nebo 300 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte - 60 g domates salçası
-
2
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
nebo 2 tk tuz - ½ - ¾ toz kimyon, tat vermek için
- 940 g su, oda sıcaklığında
- 50 g tel şehriye
- karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 19.7 mg
Alternativní recepty
Domatesli Şehriye Çorbası
30 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 godz. 30 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Tarhana (taze sebzeli)
35 min
Cennet Çorbası
40 min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50min
Kremalı Domates Çorbası
30 min
Tarhana Çorbası
25 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min