
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de mantequilla
-
60
g de pimienta verde en conserva escurrida
nebo 40 g de granos de pimienta negra - 40 g de brandy
-
400
g de nata
nebo 400 g de leche evaporada - 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 20 g de extracto de buey (Bovril®)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 1818 kcal / 7608 kJ
- Protein
- 13.5 g
- Tuk
- 181.4 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 113 g
- Sodík
- 5270.9 mg
Alternativní recepty
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2hod. 30min
Pincho de tortilla de patata con cebolla caramelizada y queso de cabra
1hod.
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Alioli
10min
Salsa cóctel
5min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1hod. 50min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Salsa de queso azul
10min
Migas con pimientos de Padrón
30min
Salsa brava
10min