Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- 130 g di zucchero
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 150 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 cucchiaini di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 300 g di confettura di albicocche
Copertura
- 130 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al cioccolato
20min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 Std. 30 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Torta foresta nera
3 Std.
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cream tart
4h
Sacher Torte
2 Std. 30 Min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crostata classica alla frutta mista
1h 20 min.