Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di mele cotogne, preferibilmente biologiche, con la buccia e a fettine di 0.5 cm (vedere consiglio 1)
- 200 g di acqua
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2802.6 kJ / 669.8 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 174.7 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 14.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di mandarini
1 Std. 20 Min
Confettura di prugne
45 Min
Confettura di uva
50min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Mostarda
36h 40min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di fichi e mandorle
1 Std. 35 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 Std. 20 Min
Confettura di cachi
55min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min