Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di mele cotogne, preferibilmente biologiche, con la buccia e a fettine di 0.5 cm (vedere consiglio 1)
- 200 g di acqua
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2802.6 kJ / 669.8 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 174.7 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 14.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Marmellata di mandarini
1 godz. 20 min
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Confettura di prugne
45 min
Confettura di cachi
55min
Confettura di albicocche
1h 30min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1 godz. 20 min
Confettura di uva
50min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di fichi
1 godz.