Masa para empanada con levadura

Masa para empanada con levadura

4.7 122 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
1000 g

Suroviny

  • 50 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de vino blanco
  • 90 g de manteca de cerdo
    90 g de mantequilla
  • 1 huevo
  • 30 g de levadura prensada fresca
    3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • 450 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
  • harina de fuerza para espolvorear
  • 1 huevo batido para pintar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 249.2 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 1320 kJ / 315 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 34.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...