Masa para empanada con levadura

Masa para empanada con levadura

4.7 119 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
1000 g

Suroviny

  • de agua
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de manteca de cerdo
    90 g
    90 g de mantequilla
  • huevo
    1
  • de levadura prensada fresca
    30 g
    3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal (10 g)
    1 cucharadita
Montaje de la empanada
  • harina de fuerza para espolvorear
  • huevo batido para pintar
    1

Nutriční hodnoty na 100 g

Kalorie 315 kcal / 1320 kJ
Protein 7.8 g
Tuk 15.9 g
Sacharidy 34.1 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sodík 249.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...