
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
30
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje de la empanada
- harina de fuerza para espolvorear
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 315 kcal / 1320 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 15.9 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 249.2 mg
Alternativní recepty
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa básica de pizza
1 Std.
Brioche
8 Std.
Hojaldre rápido
2 Std.
Bizcocho de yogur
1 Std. 40 Min
Lasaña boloñesa
2 Std. 30 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Roscón de Reyes
4 Std.