Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates pelées au jus
- 300 de viande d'agneau, en morceaux
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- ½ bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- 100 g de pois chiches en conserve
- 3 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 c. à soupe d'eau
- 30 g de vermicelles
- quelques feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Soupe à la coriandre
50 Min
Batbout au fromage
30 Min
Chorba tunisienne
45min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Harira
7h
Crêpes mille trous
1h 10min
Lentilles à la marocaine
50 Min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Msemen
40 λεπτ.