Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates pelées au jus
- 300 de viande d'agneau, en morceaux
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- ½ bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- 100 g de pois chiches en conserve
- 3 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 c. à soupe d'eau
- 30 g de vermicelles
- quelques feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1238 kJ / 296 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Chorba tunisienne
45 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Harira
7h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Pains batbout marocains
1h
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Soupe à la coriandre
50min
Msemen
40 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Crêpes mille trous
1 Std. 10 Min