Batbout au fromage

Batbout au fromage

4.2 304 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • 200 g d'eau
    200 g de lait écrémé
  • 15 g de levure boulangère fraîche
    1 sachet de levure boulangère sèche
  • 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de semoule de blé dur fine
  • 30 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à café de thym déshydraté
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • ½ c. à café de sel
  • 6 c. à soupe de fromage à tartiner

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 184 mg
Protein 16 g
Kalorie 2062 kJ / 488 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...