
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g d'eau
nebo 200 g de lait écrémé -
15
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche - 210 g de farine de blé type 65, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 30 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de sel
- 6 c. à soupe de fromage à tartiner
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 488 kcal / 2062 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 76 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 184 mg
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.
Gozleme
1 godz. 40 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 godz. 30 min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Harira
7 godz.
Pains batbout marocains
1 godz.
Msemen
40 min