
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre coupé en morceaux
- 250 g de semoule de blé dur fine et un peu pour la cuisson
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 250 g de lait
- ½ c. à café de graines de fenouil
- ½ c. à café de graines de cumin
- ½ c. à café de graines de coriandre
- 1 c. à café d'herbes aromatiques variées, déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 605 kcal / 2552 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 96 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 831 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Soupe harira
40min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1hod. 25min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1hod. 25min
Batbout au fromage
30min
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
Chorba tunisienne
45min
Msemen
40min
Crêpes mille trous
1hod. 10min
Pains batbout marocains
1hod.
Harira
7hod.