Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g azeite
nebo 20 g óleo vegetal -
1
dente de alho
nebo 20 g cebola cortada em lâminas -
250
g coxa de frango s/ pele e s/ osso, cortada em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
nebo 250 g peito de frango s/ pele, cortado em cubos (3 cm aprox.), seca com papel de cozinha
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 826.4 kJ / 197.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 196.4 mg
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15min
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Saltear carne de peru em cubos
15min
Saltear bacon com frango em tiras
15min
Saltear carne de porco em tiras
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear carne de peru em tiras
15min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10min
Saltear camarão
15min