Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Sacharidy
- 9.41 g
- Tuk
- 22.17 g
Alternativní recepty
Crema de boletus
1 godz. 35 min
Gazpacho
10 Min
Sopa de cebolla
1h 10 min
Crema de champiñones
20min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabacín
25 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Vichyssoise de apio
40min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 godz. 30 min