
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Sacharidy
- 9.41 g
- Tuk
- 22.17 g
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2hod. 40min
Sopa de cebolla
1hod. 10min
Crema de champiñones
20min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de apio
40min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1hod. 30min
Crema de boletus
1hod. 35min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de calabacín
25min
Crema de guisantes
30min