Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
nebo 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
nebo perejil fresco picado (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Sacharidy
- 9.41 g
- Tuk
- 22.17 g
Alternativní recepty
Crema de guisantes
30 min
Crema de calabacín
25min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Sopa de cebolla
1h 10min
Crema de champiñones
20 min
Crema de alcachofas
45 min
Crema de espárragos blancos
25min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Vichyssoise de apio
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min
Crema de boletus
1 godz. 35 min