
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
robalo (aprox. 800 g) c/ escamas (ver dica)
nebo 1 dourada (aprox. 800 g) c/ escamas - 2000 g sal grosso
- 1000 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 549.3 kcal / 2298.1 kJ
- Protein
- 104.2 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 194185.1 mg
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Douradas ao vapor
40min
Empada de coelho
2hod.
Peixe ao sal aromatizado
1hod. 35min
Robalo a vapor com molho de lima
35min
Robalos com feijão-verde
30min
Peixe ao sal com legumes e molho de laranja
50min
Dourada com manjericão
40min
Dourada com legumes em papelote
40min
Dourada ao vapor com salada de batata
35min
Filetes de peixe com legumes em papelote
1hod. 10min
Esparregado
20min