Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La farce
- 100 g de sardines à l'huile
- 20 g d'olives vertes dénoyautées
- 20 g d'amandes effilées
- 20 g de jus de citron
La pâte à pain
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, type 65 et un peu pour le plan de travail
- 300 g d'eau
- 10 g de sel
- 100 g d'huile d'olive
- 50 g d'olives noires, coupées en morceaux
- 25 g de courgette, coupée en brunoise
- 25 g de poivron rouge, coupé en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2182.7 kJ / 521.2 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 867.2 mg
Alternativní recepty
Baguette tradition
15h 25min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Maguro sando au thon
Žádné hodnocení
Pâte à pain maison
1 godz. 45 min
Roulés de crêpe au haddock fumé et tartare de wakamé
35min
Beurre beldi au zaatar
10min
Pain tressé aux olives
5h
Chausson nîmois
2h
Brioche espagnole
2h 45min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min