Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
nebo 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche, égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive, pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 920.9 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 418.8 mg
Alternativní recepty
Brioche espagnole
2h 45min
Biscuits citron-pavot
25 Min
Cornbreads
40min
Baguette viennoise au thé matcha
1 Std. 45 Min
Briochettes en éventail
3hod. 35min
Fish cakes de sardines et pommes de terre
2 Std. 10 Min
Focaccia à la saucisse
1sa 40 dk
Brutti e buoni "moches mais bons"
40min
Le pain bénit
2h 30min
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40min
Pain pide (pain turc)
2小时
Fouace
3sa 15 dk