Pain à la ricotta
TM6

Pain à la ricotta

4.7 (31 hodnocení)

Suroviny

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    nebo 180 g de farine de blé T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche, égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive, pour huiler

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
920.9 kJ / 218 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
35.6 g
Tuk
4.8 g
Nasycený tuk
2.1 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
418.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty