Pain à la ricotta

Pain à la ricotta

4.6 34 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 pièces

Suroviny

  • 1400 g d'eau
  • 8 g de levure boulangère fraîche
  • 180 g de farine de blé T45
    180 g de farine de blé, T55
  • 200 g de farine de blé dur
  • 200 g de ricotta fraîche égouttée
  • 8 g de sel
  • huile d'olive pour huiler

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 418.8 mg
Protein 7 g
Kalorie 920.9 kJ / 218 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sacharidy 35.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...