Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
-
180
g de farine de blé T45
nebo 180 g de farine de blé T55 - 200 g de farine de blé dur
- 200 g de ricotta fraîche, égouttée
- 8 g de sel
- huile d'olive, pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 920.9 kJ / 218 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 418.8 mg
Alternativní recepty
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Pain aux pistaches
3 Std. 15 Min
Pain de mie aux graines
6 godz.
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pain ciabatta
3 Std. 45 Min
Pain aux oignons
5h 30min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Pain aux noisettes
3 Std. 15 Min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Burger au porc braisé
4 godz. 15 min
Pain aux graines
5sa
Pains au maïs
3 Std. 20 Min