Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 40 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 140 g de fromage bleu des Causses, (80 g coupés en morceaux et 60 g en cubes pour la finition)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 75 g de sucre
- 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à café de graines de pavot
- 2 poires mûres, coupées en tranches
- 30 cerneaux de noix
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2891.5 kJ / 686.8 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 974 mg
Alternativní recepty
Burger de poisson
2 Std. 10 Min
Croque-monsieur aux champignons
2 Std. 10 Min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Bagels pizza
2hod. 50min
Schiacciata au saumon fumé et oignon rouge
2 godz. 25 min
Bagel viande des Grisons, cresson et sauce moutarde à l'ancienne
2h 20min
Falafels
12 Std. 45 Min
Ravioli au porc et chou chinois
6h
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30 min
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
2h 20min
Pain aux olives
3h 40 min
Wrap au chèvre
1h 25min