Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
- 150 g d'oignons, émincés en lamelles (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10 %
nebo 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 poivre noir en grains
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 poivre de la Jamaïque en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fricassés orientaux
2 Std. 20 Min
Cinnamon rolls au potimarron
3 godz. 20 min
Cocktail citron et thym
45 Min
Marinade épicée pour le poisson
10 Min
Sauce café-crème
35 Min
Tarte meringuée au pamplemousse
5 godz. 45 min
Coulants au citron
1 Std.
Confiture de vin aux épices
12 Std.
Porridge à la pomme et à la cannelle
Žádné hodnocení
Marrons glacés
72 Std.
Cake en forme de monstre
3 Std.
Minitiramisus aux speculoos
3 godz. 20 min