Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
- 150 g d'oignons, émincés en lamelles (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10 %
nebo 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 poivre noir en grains
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 poivre de la Jamaïque en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tourin à l'ail
25min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1 Std.
Mélange pour viande à griller
5 Min
Champignons en saumure
6 Std. 30 Min
Gâteau aux châtaignes
1 Std.
Beurres composés
10 Min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 Std.
Soupe à la réglisse
15 Min
Confiture de lard
25min
Fromage à tartiner ail et fines herbes
12 Std. 5 Min