Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de champignons frais (ex: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir "Conseil(s)")
- 150 g d'oignons, émincés en lamelles (1 cm)
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
150
g de vinaigre blanc, 10 %
nebo 150 g de vinaigre de cidre - 10 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de laurier déshydratées
- 12 poivre noir en grains
- 4 c. à café de graines de moutarde
- 8 poivre de la Jamaïque en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1577.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torrijas salées à la sauce tonnato
40 min
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Fekkas (biscuits croquants)
45 min
Bricks de pommes de terre au thon et à la coriandre
1h 10min
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3h 30min
Sirop de fraise à la vanille
Žádné hodnocení
Café à la noisette
25min
Croustillant poire-chocolat
1h 10min
Sauce au chocolat blanc, orange et pistache
15min
Rouleaux d'été végétariens
1h
Mojito à la bière
5min
Crème dessert au chocolat
25min