Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g d'oignons, coupés en tranches
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 130 g de lait, et un peu pour la dorure
- 325 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée (voir "Variante")
- 10 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre (100 g froids, coupés en morceaux et 20 g fondus)
- 535 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 20 g de jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2391.2 kJ / 571.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 72.8 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 487.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de mie
3 godz. 20 min
Glace anisée à la badiane
4 godz. 20 min
Keftas
2 godz. 30 min
Pains du Sud en 2 façons
1h 25min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Pain au piment doux
5 godz.
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Pains à l'aneth et à la feta
1 godz. 30 min
Pains vapeur
2u. 35min
Pain perdu au sirop de betterave
1h 25min
Glace chocolat-cannelle
12h
Focaccia à la saucisse
1h 40min