Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas de cardo frescas en tiras
- 70 g de vino de Oporto
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de mostaza
- 200 g de nata
- perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 538.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la mostaza
30 Min
Ternera Stroganoff
1h
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 Min
Merluza al cava
1h
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45 min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25min
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min