Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas de cardo frescas en tiras
- 70 g de vino de Oporto
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de mostaza
- 200 g de nata
- perejil fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 35.4 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 538.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min
Pollo a la mostaza
30 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 min
Ternera Stroganoff
1h
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1h
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25min