Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Masa hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla Lurpak® congelada en trozos pequeños (1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- harina para espolvorear
Mantequilla dulce
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Masa de brioche coloreada
- ¼ - ½ cucharadita de colorante rojo
Montaje
- harina de repostería para espolvorear
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2825 kJ / 676 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 158.3 mg
Alternativní recepty
Pan de leche
2h 20 min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Žádné hodnocení
Layer cake navideño de frutos del bosque
2j 15 menit
Baguette
3h 45min
Smoothie
5min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3u. 30min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30 min
Empanadas criollas
3 Std.
Bretzel
1h 15 min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1u. 50min