Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- ½ cucharadita de sal
Masa hojaldre rápido
- 200 g de mantequilla Lurpak® congelada en trozos pequeños (1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
- harina para espolvorear
Mantequilla dulce
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Masa de brioche coloreada
- ¼ - ½ cucharadita de colorante rojo
Montaje
- harina de repostería para espolvorear
- harina de fuerza para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2825 kJ / 676 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 61.5 g
- Tuk
- 44.3 g
- Nasycený tuk
- 26.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 158.3 mg
Alternativní recepty
Cookies con Lacasitos®
45min
Empanadas criollas
3h
Galletas cerilla
2 godz. 40 min
Galletas damero
1h 5min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3h 30min
Layer cake navideño de frutos del bosque
2 godz. 15 min
Masa sablé
1 Std. 50 Min
Pastas sombreros de bruja
1h 45min
Tartaletas de chocolate con dulce de leche y nuez
2h
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5h 30min
Bizcocho plancha de chocolate
30 min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min