Kompatibilní verze
Empadão de atum e molho arrabiata com puré de batata-doce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 800 g tomate em pedaços
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 250 g atum em lata escorrido
- 150 g milho cozido escorrido
- 1000 g batata-doce de polpa laranja cortada em pedaços
- 250 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Almôndegas de frango e ervas
35min
Caril de frango e ervilhas
35min
Penne com húmus e atum
30min
Caril de cogumelos
20min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 Std. 20 Min
Almôndegas de beringela
1h
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 Min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2hod. 30min
Poke havaiano
45 Min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3 godz. 25 min
Hambúrgueres de atum com salada fresca de batata-doce
40min