莴笋肉片

莴笋肉片

4.3 22 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 莴笋 去皮,切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • (约½平茶匙)
    2 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 615.7 mg
Protein 16.2 g
Kalorie 955 kJ / 228.5 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 4.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...