Zařízení & příslušenství
莴笋肉片
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
莴笋 去皮,切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖 (约½平茶匙)2 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
615.7 mg
Protein
16.2 g
Kalorie
955 kJ /
228.5 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
4.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína