Zařízení & příslušenství
水煮牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
姜 切片5 克
-
葱 切段1 支
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
干辣椒2 个
-
花椒粉2 茶匙
-
辣椒油20 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱40 克
-
水900 克
-
老抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡鸭血100 克
-
红薯粉条100 克
-
牛肉 切片300 克
-
新鲜黄豆芽 取出根须100 克
-
新鲜香菜 适量, 装饰用
-
芹菜 适量, 装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
29 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína