Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Protein
- 3.28 g
- Sacharidy
- 23.27 g
- Tuk
- 10.79 g
- Vláknina
- 2.65 g
Alternativní recepty
Cookies XXL con arándanos, chocolate blanco y coco
1h
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1 Std. 40 Min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1u. 50min
Timbal de frutas
2j 15 menit
Magdalenas de grosellas y almendras
35 min
Tarta de frutos secos
1h 10 min
Bolas de frutas secas con chocolate y palomitas
40 min
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1h 30min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 min
Pastel de manzana con crujiente de nuez
1h 30min
Bundt cake de chocolate
2h
Magdalenas de almendra
35 min