Magdalenas con ciruelas y piñones

Magdalenas con ciruelas y piñones

3.1 9 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
16 unidades

Suroviny

  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 90 g de ciruela pasa sin hueso
  • 2 huevos
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 120 g de azúcar
  • 200 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de polvo de hornear
  • 20 g zumo de limón
  • 30 g de piñones

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 3.28 g
Kalorie 851 kJ / 203 kcal
Tuk 10.79 g
Vláknina 2.65 g
Sacharidy 23.27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...