Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 90 g de ciruelas pasas sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 120 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 20 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Protein
- 3.28 g
- Sacharidy
- 23.27 g
- Tuk
- 10.79 g
- Vláknina
- 2.65 g
Alternativní recepty
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Marquesas al cacao
45 Min
Galleta de chocolate y naranja
40min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 Min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1h 50min
Bizcocho al vino de moscatel
50min
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Magdalenas de almendra
35min
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min
Bizcocho veteado de manzana
1h
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min