Magdalenas con ciruelas y piñones
TM31 TM5 TM6

Magdalenas con ciruelas y piñones

3.1 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 90 g de ciruelas pasas sin hueso
  • 2 huevos
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 120 g de azúcar
  • 200 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de levadura química en polvo
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de piñones

Nutriční hodnoty
na 1 unidad
Kalorie
851 kJ / 203 kcal
Protein
3.28 g
Sacharidy
23.27 g
Tuk
10.79 g
Vláknina
2.65 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty