Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
nebo 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 138.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantequilla Maître d'Hôtel
5 Min
Sal para carnes
5 Min
Sal para recetas con tomate
5 Min
Pollo asado con tapenade y pure de patata con cebollas caramelizadas
2 Std. 15 Min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27 Std.
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Paté en croûte
10 Std.
Bricks de cangrejo
35 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Mantequilla Café de París
10 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Salsa de toffee
15min