Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
nebo 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 138.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa vizcaína
40min
Delicias turcas (Lokum) - Turquía
4h 30min
Baharat turco - Oriente Próximo
15 min
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
1 Std. 15 Min
Pan frito indio (panipuri)
1j
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Algas wakame en tempura - Japón
30min
Salsa bearnesa
15 min
Aliño oriental
5 menit
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Aliño con vinagre balsámico
10 min