Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de carne de cerdo ibérico con grasa (secreto, cuello, espalda, etc.) cortada en dados
- 1 cucharadita de granos de pimienta rosa
- ¼ cucharadita de canela molida
- 2 - 3 clavos enteros
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
-
100
g de panceta fresca de cerdo cortada en dados
nebo 100 g de tocino cortado en dados - 200 g de manteca de cerdo ibérico
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 50 g
- Kalorie
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 138.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cóctel ocaso
5 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Cuajado de leche con yogur de cabra
2h 5min
Cocotte de flan de pescado (sin lactosa)
40 min
Aperitivo de Piamonte
25 Min
Cheesecake salado con tomates cherry
3 Std. 40 Min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10h 30min
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Cóctel Black Velvet
6 Std. 10 Min
Setas en aceite
1h 40 min
Morteruelo
13h 15min
Aliño oriental
5 Min