Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 400 g d'eau
- 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
Le jour même
- 200 g de lardons
- 100 g de carotte, coupée en rondelles
- 100 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 700 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1 cube de bouillon de légumes
- 10 g de vinaigre de vin
- 4 saucisses de Strasbourg, coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2141 kJ / 510 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Minestrone
45 min
Velouté de potiron et crevette
35 min
Velouté de légumes
35 min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Potage Saint-Germain
45 min
Soupe au chou
45 min
Soupe rustique
12h
Soupe portugaise à la morue
30 min
Minestrone de légumes verts
1h