
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 條 櫛瓜 (約130克)
- 2 條 茄子 (約400克)
- 2 顆 白洋蔥 (約120克)
- 500 克 水
- 10 克 特級初榨橄欖油 多備一些塗抹和烤前淋灑用
- 100 克 麵包粉
- 10 片 新鮮羅勒葉
- 1 顆 蛋
- 20 克 牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 243 kcal / 1018 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 5.7 g