Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1430 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 40 g di latte
- 400 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
Terminare la preparazione
- sale grosso, a piacere
- 2 pomodori maturi a fette
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 16.1 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 Min
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Piadina romagnola
15 Min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Pane bianco
3 Std.
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h