Kompatibilní verze
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glassa al cioccolato (il giorno prima)
- 8 g di gelatina in fogli
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero a velo
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 75 g di cacao amaro in polvere
Torta brownie
- 125 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di burro a pezzi
- 125 g di zucchero
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 75 g di farina tipo 00
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
Crema ai pistacchi
- 15 g di agar agar
- 100 g di zucchero
- 300 g di latte
- 100 g di pasta di pistacchio
- 4 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (35% di grassi)
Terminare la preparazione
- 25 g di pistacchi al naturale sgusciati, in granella
- Nutriční hodnoty
- na 12 porzioni
- Kalorie
- 30230 kJ / 7220 kcal
- Protein
- 157 g
- Sacharidy
- 613 g
- Tuk
- 450 g
- Nasycený tuk
- 205 g
- Vláknina
- 72 g
- Sodík
- 1048 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2 godz. 30 min
Glassa al cioccolato
20 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1 Std.
Torta renna al cioccolato
4h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Crema diplomatica
30 min