Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 gramů cibule, napůl
- 6 stroužků česneku
- 2 polévkové lžíce oleje
- 500 gramů cukety, oloupané, na kousky
- 1 špetka mletého zázvoru
- 1 polévková lžíce worcesterské omáčky
- 140 gramů rajčatového protlaku
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 1 polévková lžíce sójové omáčky
- 1 polévková lžíce směsi koření Vegeta®
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1801 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rebarborové čatní
1h 30min
Rajčatový kečup
40min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1h 10min
Libečková sůl
5 min
Rajčatový kečup
40min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 Std. 15 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Šípkový sirup
24h 30min
Třešňový džem
35min
Falešná humrová pomazánka
15 min
Karamelizované cibulové čatní
24h