Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de framboises
- 100 g de sucre en poudre
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 384 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Charlotte aux fraises
3h 35min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Mousse de framboises à la verveine
10 min
Tartelette vanille-framboise
1h 25min
Mousse de fraises et framboises
20min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Charlotte aux framboises
3j 40 menit
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Entremets aux pommes à la vanille
4sa 40 dk
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min