Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g ogórków kiszonych, pokrojonych na kawałki
- 80 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g masła
- 100 g warzyw, mieszanych (np. marchewki, korzenia pietruszki, selera), pokrojonych na kawałki
- 130 g fileta z piersi kurczaka, pokrojonego w kostkę (ok. 1 cm)
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na małe kawałki
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l) - 1 łyżeczka przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 800 g wody
- 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 956.2 kJ / 228.5 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 135.3 mg
Alternativní recepty
Zupa kalafiorowo-ziemniaczana z kabanosami
40min
Zupa fasolowa z pulpecikami
50min
Zupa koperkowa
45min
Zupa grochowa
1h
Kapuśniak
50min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min
Krupnik
40min
Zupa pomidorowa z ryżem i kurczakiem
40min
Żurek
50min
Zupa gulaszowa
1h 35 min
Barszcz czerwony zabielany
45min
Zupa pomidorowa spod Szrenicy
30min