Zařízení & příslušenství
Traditional Austrian Beef Goulash
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
4 portions
Suroviny
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (volitelně)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
32 g
Kalorie
1483 kJ /
354 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook Mode
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min.
Garlic Turkey Stew
45min.
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1hod.
Browned Pork Rice
1hod.
Portuguese Bread (Pão de água)
3hod. 30min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1hod. 15min.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1hod.
Rosemary and Sea Salt Bread
1hod. 55min.
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1hod. 20min.
Smoky Pork and Beans
3hod.
White Bread
3hod.