Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
nebo ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
nebo dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Grisons Barley Soup
55min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 godz.
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Garlic Turkey Stew
45 min