Traditional Austrian Beef Goulash

Traditional Austrian Beef Goulash

4.7 156 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
4 portions

Suroviny

  • stewing steak cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • mustard (e.g. English mustard)
    20 g
  • onions cut in 8-10 wedges
    350 g
  • clarified butter
    30 g
  • tomato purée
    20 g
  • garlic cloves to taste, halved
    1 - 2
  • sweet paprika
    3 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • cayenne pepper
    ¼ tsp
    ¼ tsp hot paprika
  • dried marjoram
    1 tsp
    dried oregano
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp meat stock paste, homemade
  • water
    200 g
  • red wine (volitelně)
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 32 g
Kalorie 1483 kJ / 354 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 11 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...