Zařízení & příslušenství
Traditional Austrian Beef Goulash
Příprava 30min.
Celkový 4hod.
4 portions
Suroviny
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (volitelně)50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
32 g
Kalorie
1483 kJ /
354 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook Mode
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Braised Lamb Shanks
3hod. 20min.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min.
Browned Pork Rice
1hod.
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1hod. 45min.
Grisons Barley Soup
55min.
Beef Goulash
2hod. 45min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Smoky Pork and Beans
3hod.
Potato and Pork Rib Racks
1hod. 30min.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1hod. 15min.
Roast Chicken with Vegetables
1hod. 10min.