Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g stewing steak, cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions, cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves, to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
nebo ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
nebo dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp meat stock paste, homemade - 200 g water
- 50 g red wine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1u.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Grisons Barley Soup
55min
Coconut Prawn Soup
45min
Janek's Chicken Soup
2h
Bulgar and Red Lentil Soup
1u.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Garlic Turkey Stew
45min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min