
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g stewing steak cut in pieces (3 cm)
- 20 g mustard (e.g. English mustard)
- 350 g onions cut in 8-10 wedges
- 30 g clarified butter
- 20 g tomato purée
- 1 - 2 garlic cloves to taste, halved
- 3 tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
¼
tsp cayenne pepper
nebo ¼ tsp hot paprika -
1
tsp dried marjoram
nebo dried oregano -
½
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo ½ tsp meat stock paste homemade - 200 g water
- 50 g red wine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1483 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Shellfish Nage with Champagne
1hod. 5min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1hod. 30min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1hod. 15min
Potato Pancakes
45min
Grisons Barley Soup
55min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1hod. 20min
Prawn Cocktail
15min
Beef Goulash Soup
1hod. 15min
Goulash soup
2hod. 35min
Chicken with Peppers and Rice
1hod.