
Zařízení & příslušenství
Traditional Austrian Beef Goulash
Příprava 30min
Celkový 4hod.
4 portions
Suroviny
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
dried marjoram1 tsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (volitelně)50 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
354 kcal /
1483 kJ
Protein
32 g
Tuk
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook Mode
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko