Zařízení & příslušenství
Beef Goulash
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
200 g low-alcohol beermalt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook and Sous-vide
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Greek Style Pork Stew
30min.
Beef Stroganoff
1hod.
Beef Stroganoff
1hod.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min.
Chicken with creamy vegetable sauce
50min.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26hod. 15min.
Pork Chops with Orange
2hod. 25min.
Beef Bourguignon
1hod. 30min.
Beef in Stout
1hod. 40min.