Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de galletas con pepitas de chocolate
Bizcocho genovés
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo 1 cucharadita de vainilla líquida - 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Semifrío de crema de whisky
- 6 hojas de gelatina
- 150 g de crema de whisky
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 6.53 g
- Sacharidy
- 47.97 g
- Tuk
- 25.44 g
- Vláknina
- 0.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifrío de membrillo
8 godz. 30 min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta San Marcos
4h
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2h
Salsa de toffee
15min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4u. 45min
Tiramisú de frutos del bosque
1h 50 min.
Panna cotta a la crema de whisky
2 godz. 45 min
Mousse de crema de orujo
2h