Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de galletas con pepitas de chocolate
Bizcocho genovés
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo 1 cucharadita de vainilla líquida - 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Semifrío de crema de whisky
- 6 hojas de gelatina
- 150 g de crema de whisky
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1902 kJ / 455 kcal
- Protein
- 6.53 g
- Sacharidy
- 47.97 g
- Tuk
- 25.44 g
- Vláknina
- 0.66 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Flan de chocolate y leche condensada
1 Std. 25 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10h 30min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Tarta San Marcos
4 Std.