
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 120 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de anís en grano
- pimentón dulce para espolvorear
- sal gorda para espolvorear
- azúcar para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 353 kcal / 1477 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscos chiclaneros
1hod.
Piononos (Andalucía)
13hod. 20min
Crujiente de almendras
1hod.
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Tortas blandas de anís
1hod. 20min
Triángulos de chocolate
4hod. 30min
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5hod.
Tortas de Alcázar
40min
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Pestiños andaluces
1hod.
Poleá
15min
Molletes de Antequera
2hod. 45min