Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua
- 120 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de anís en grano
- pimentón dulce para espolvorear
- sal gorda para espolvorear
- azúcar para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 197 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zarangollo
40 min
Tortas blandas de anís
1 godz. 20 min
Barritas de pan a la cerveza con arándanos y pistachos
1h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Paparajotes (Murcia)
45 min
Tortas de Pascua murcianas
2h
Rosquillas italianas
55 min
Pan de Calatrava al vapor
1h 15min
Pan de ajo y queso
1 godz. 30 min
Tortas de Alcázar
40 min
Coca de mollitas
40 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h