Baklavas con almíbar de azahar

Baklavas con almíbar de azahar

5.0 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
40 unidades

Suroviny

Para espolvorear
  • 30 g de pistachos pelados (sin sal)
Relleno
  • 150 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 75 g de almendras crudas sin piel
  • 75 g de nueces peladas
Montaje
  • 150 g de mantequilla en trozos
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 9 láminas de masa filo
Almíbar y cocción
  • 300 g de azúcar
  • 150 g de agua
  • 30 g de miel de azahar
  • 20 g de zumo de limón
  • 30 g de agua de azahar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 21.8 mg
Protein 2 g
Kalorie 513 kJ / 122 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 12.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...