Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 3 - 4 Salbeiblätter
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ¼ Kresse-Beet
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 730 kJ / 189 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Sauce Hollandaise
15min
Tomatenbutter
5 min
Kräuterbutter
10 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Remoulade
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Zaziki
10 min
Zitronenbutter
5 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min